Logo Lijst058 Photoshop
7.1 Marleen

Marleen Tromp

Naam : Marleen Tromp
Leeftijd : 45 jaar

Waarom sta jij op de kandidatenlijst van LIJST058? 

Met aan de zijkant staan bereik je niks, daarom wil ik me met LIJST058 inzetten voor de inwoners van de gemeente Leeuwarden.

Wat wil jij graag anders zien in de gemeente Leeuwarden?

Ik vind het belangrijk dat we zorgen dat iedereen zich veilig voelt. Daarnaast merk ik dat inwoners zich niet serieus genomen voelen. Het is belangrijk dat het gemeentebestuur in gesprek gaat en blijft. En natuurlijk dat er veel beter naar onze inwoners wordt geluisterd.

Welke kansen zie jij voor de gemeente Leeuwarden?

LIJST058 wil echt inzetten op het veiligheidsgevoel van inwoners. Hierbij heeft het gemeentebestuur een grote rol. De politie zal dichter bij onze inwoners moeten staan.

Een veilig en sociale gemeente.

LIJST058 heeft de 058 stellingen als verkiezingsprogramma. Welke drie stellingen passen het beste bij jou?

012. LIJST058 vindt dat sociale activiteiten en sociale ondersteuning meer tussen inwoners zelf georganiseerd moet worden en dan binnen de eigen straat, buurt of wijk. De gemeente faciliteert dit.

020. LIJST058 wil verkeersknelpunten snel aanpakken. We denken hierbij onder meer aan de situaties bij het station, Ee-brug, Harlingerstraatweg, Bilgaard, verkeerssituatie Centrale en verkeersdoorstroming Grou.

043. LIJST058 wil dat de gemeente innovatie in de regio stimuleert en faciliteert.

Wat is jouw boodschap aan de inwoners van de gemeente?

Samen met de inwoners wil ik me gaan inzetten om de gemeente Leeuwarden veiliger en socialer te maken. Stem dus op LIJST058!