Logo Lijst058 Photoshop
6. Joy

Joy Kisoenpersad

Naam : Joy Kisoenpersad
Leeftijd : 55 jaar

Waarom sta jij op de kandidatenlijst van LIJST058? 

Omdat ik LIJST058 een partij vindt die past bij mijn visie en denkwijze. Niet rechts of links maar recht door zee.

Wat wil jij graag anders zien in de gemeente Leeuwarden?

Onze gemeente moet verlost worden van het rood bolwerk dat al zo’n lange tijd beeldbepalend is. We hebben  nieuw bloed nodig die de broodnodige veranderingen in gang zet. Die weet van aanpakken in plaats van praten!

Welke kansen zie jij voor de gemeente Leeuwarden?

Met meer zetels voor LIJST058 in de gemeenteraad kunnen we meer bereiken. LIJST058 staat dicht bij de inwoners en vertegenwoordigen hun stem. We maken beleid voor alle inwoners in plaats van wat goed is voor de partijen in het bestuur.

LIJST058 heeft de 058 stellingen als verkiezingsprogramma. Welke drie stellingen passen het beste bij jou?

011. LIJST058 wil de nadruk op zelfontplooiing in plaats van afhankelijkheid van de gemeentelijke overheid.

039. LIJST058 wil dat de inwoners van de gemeente Leeuwarden zich veilig voelen en zijn. De gemeente acteert proactief om dit veiligheidsgevoel te bevorderen. De politie zal dichter bij onze inwoners moeten staan.

052. LIJST058 wil geld vrijmaken voor gerichte acquisitie van bedrijven in de maakindustrie. Leeuwarden heeft nieuwe, passende werkgelegenheid nodig. De coronapandemie heeft aangetoond dat productie in verre landen, Nederland en dus ook Fryslân, kwetsbaar maakt. Leeuwarden moet beleid maken op het acquireren van de bedrijven die zich heroriënteren. Leeuwarden: de ideale stad voor productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven!

Wat is jouw boodschap aan de inwoners van de gemeente?

WAKKER WURDE!! Wil je echte verandering zien in je gemeente? Mensen, laat je stem gelden en stem op LIJST058 die echt opkomt voor jouw belangen, we zijn een partij van doeners. Stem LIJST058!