Logo Lijst058 Photoshop

Wie zijn wij?

Home  »  Wie zijn wij?

LIJST058

Onze naam zegt het al. Wij staan voor jou. Wij staan voor elke inwoner in de gemeente Leeuwarden. Omdat het gaat om onze wijk, ons dorp, onze stad.
Het gemeentebestuur maakt plannen die zij belangrijk vindt. Maar dat gemeentebestuur moet er ook voor inwoners zijn. Dus ook voor jou. En wij vinden dat er niet goed wordt geluisterd.

Wij willen dat inwoners veel meer te zeggen krijgen. Niet een keer per 4 jaar. En ook niet pas als de plannen er al liggen. Echte inspraak. Dus vooraf.
Dat doen we samen. Wij willen regelen dat die inspraak er komt. En als inwoner kan jij dat doen via LIJST058. Via onze site en social media.

Laat ons weten wat jij belangrijk vindt. En welk idee jij hebt. Niet alleen nu. Ook morgen. Volgende week. Volgend jaar. Dan gaat LIJST058 ook voor jou aan de slag.

Wie Zijn Wij Img

Standpunten en verkiezingsprogramma

Ons overzicht met standpunten ziet er prachtig uit. Omdat wij naar inwoners luisteren. Omdat het ons niet gaat om of we links, rechts of ergens in het midden staan. Het gaat ons om een duidelijk en verstandig beleid. Waarbij de inwoners van gemeente Leeuwarden centraal staan. Benieuwd naar wat we al eerder samen hebben bedacht? Klik hier voor de standpunten. Tot het laatste moment luisteren we. Naar jou, naar inwoners. Daarom is het nog even wachten op ons verkiezingsprogramma. Medio januari 2022 maken we dat bekend. Dan staan hier de 058 stellingen van LIJST058.

Sluit je aan!

Iedereen kan zich bij LIJST058 aansluiten! Nu al zijn ondernemers, docenten, sportcoaches, gepensioneerden en bouwvakkers bij ons aangesloten. Geef je op als lid of als vrijwilliger!

Lid worden

Steun LIJST058