Wie zijn wij

Op 22 november 2017 hebben de verkiezingen plaatsgevonden voor de nieuwe gemeente Leeuwarden. De initiatiefnemers vonden dat het tijd is dat er iets veranderde in de gemeente Leeuwarden. Het belang van de burgers moet voorop komen te staan. LIJST058 is bij de uitslagenavond als grote winnaar uit de bus gekomen en heeft twee zetels binnengesleept. 

LIJST058 is een nieuwe beweging die opkomt voor de belangen van de inwoners van de gemeente Leeuwarden. Veel burgers voelden zich in de afgelopen jaren niet of niet voldoende gehoord door de voormalige gemeentebesturen. LIJST058 heeft de verkiezingen aangegrepen om vernieuwingen en veranderingen in gang te zetten.

LIJST058 is een beweging die zich niet bezighoudt met termen als links, rechts of midden. De kiezer staat centraal voor LIJST058. 

LIJST058 is een beweging voor personen uit alle lagen van de bevolking. Ondernemers, docenten, sportcoaches, gepensioneerden en bouwvakkers maken nu al deel uit van de beweging.

Wilt u actief onderdeel uitmaken van LIJST058? Meepraten, meedenken en meedoen? Uw mening is belangrijk als burger van de gemeente Leeuwarden! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@lijst058.nl of word lid! U kunt zich hier aanmelden.